Restaurering, laft & tømring

TradisjonsBygg er totalleverandør innen tømrertjenester, kvalifisert som Byggmester og har alle nødvendige sertifiseringer, også innenfor bevaringsverdige bygg. Vi har gjennomført mange unike prosjekter både for anerkjente personer og arkitekter.

Pipearbeid

Restaurering & rehabilitering

Vi tilbyr tjenester innen de fleste restaurerings- og rehabiliteringsprosjekter. Vår lange erfaring med arbeid på gamle byggverk, gjør oss til en trygg samarbeidspartner. Med egen arbeidshall kan vi også utføre krevende gjenoppbygningsprosjekter under tak.

laft_tomring

Laft

Vår ekspertise på laft, er godt anerkjent. TradisjonsBygg er tuftet på verdiene i et laftebygg, og dette har fulgt oss helt siden starten. Med eget lager av årgammelt tømmer, har vi også unik mulighet til å utbedre laftekonstruksjoner. Vi har også all nødvendig kompetanse for å gjennomføre et helt nytt lafteprosjekt, fra tegning til overlevering.

Nytt inngangsparti 001

Generelle tømrerarbeider

I lokalmiljøet utfører vi også generelle tømrerarbeider. Dette kan være alt fra påbygg, tilbygg, næring, rehabilitering, etterisolering eller nybygg. Vi har sentral godkjenning innen vårt fag, og fagkompetanse innen søknader og tegningsarbeider. Vi er også godkjent Enova Energirådgiver.