Om TradisjonsBygg

tidløs | original | kvalitet

TradisjonsBygg AS er et helnorsk selskap som utvikler, bygger og restaurerer eiendommer i tidløs original kvalitet.

Vi er et av Norges ledende miljø med ekspertise på tradisjonell lafteteknikk. Denne avdelingen har erfaring fra anerkjente nybygg og omfattende restaureringsarbeider til vår kulturarv gjennom snart 20 år. Vår andre avdeling tilbyr nye fritidsboliger i laft eller originale fjellhytter fra Buen i Telemark.  Lokalt tilbyr vi også generelle tømrertjenester og engasjeres i mange ulike private og kommunale byggeprosjekter.

Vi holder til på Sunndalsøra – en liten bygd midt mellom de store hyttedestinasjonene og mange tilårskomne gårdstunene i Midt-Norge. Her har vi bygd opp vår egen utpost med stor arbeidshall og møteplass for medarbeidere og kunder. Som godkjent lærebedrift utdanner vi lærlinger, og alle våre tømrere har svennebrev. Sammen er vi en totalleverandør fra tegnebrett til overrekking, og en nisjebedrift med kjærlighet for et førsteklasses og solid produkt.

Historien vår startet i 1996 da Leif Johansen begynte med restaurering av små byggverk i laft. Oppskriften var enkel – skikkelig håndverk. Jevnt ble det utvidet med flere håndverkere, og slik har det utviklet seg. I 2008 kom jaktkameraten Bjørn Gravem inn i selskapet, og tok med seg relasjonen til Buen hyttene som passet nydelig til selskapets profil. Sammen har de utviklet en liten hjørnesteinsbedrift.

TradisjonsBygg er kvalifisert som Byggmester og har alle nødvendige sertifiseringer, også innenfor bevaringsverdige bygg. Vi har gjennomført mange unike prosjekter både for anerkjente personer og arkitekter. Ofte i samarbeid med Kulturminnefondet og vi er en naturlig aktør ved spesielle eller krevende byggverk. Vi håper også å kunne være et alternativ til de store hytteaktørene med sine nedskårede løsninger, og skal være konkurransedyktige når man sammenligner det endelige byggverket.

Slik gjorde de det før – og slik gjør vi det nå.

Velkommen til TradisjonsBygg AS.

bygg

Vi holder til i moderne lokaler på industriområdet i Sunndalsøra. Her har vi kontorer og arbeidshall.

Aktuelt